Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Μπακαλιαρος τηγανιτος.



υλικα

φιλετο παστου μπακαλιαρου (περιπου 1 κιλο)
λαδι (οτι προτιματε για το τηγανισμα)
250 γρ. αλευρι για ολες τις χρησεις
λιγο ελαιολαδο
αλατι,πιπερι,λιγη παπρικα(προαιρετικα)
1 κουτακι μπυρα 250 ml

Εκτελεση: Πριν απο 30-24 βαζουμε να  ξαλμυρισουμε τον μπακαλιαρο,
δειτε εδω πως http://ricoko.blogspot.com/2011/03.
Ξεπλενουμε για τελευταια φορα τον μπακαλιαρο και σκουπιζουμε με χαρτι κουζινας ενα ενα κομματι (για να αποφυγουμε οσο μπορουμε το πιτσιλισμα στο τηγανισμα).
Κοσκινιζουμε το αλευρι προσθετουμε τα μπαχαρικα την μπυρα και λιγο ελαιολαδο,ανακατευουμε για να φτιαξουμε τον χυλο.Σε ενα βαθυ τηγανι ,η κατσαρολα ζεσταινουμε το λαδι.Βουταμε τα κομματια στο χυλο και μετα στο λαδι.τηγανιζουμε λιγα -λιγα κομματια την φορα για καλυτερα αποτελεσματα.τα τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν  καλα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...