Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Μπακαλιαρος τηγανιτος.



υλικα

φιλετο παστου μπακαλιαρου (περιπου 1 κιλο)
λαδι (οτι προτιματε για το τηγανισμα)
250 γρ. αλευρι για ολες τις χρησεις
λιγο ελαιολαδο
αλατι,πιπερι,λιγη παπρικα(προαιρετικα)
1 κουτακι μπυρα 250 ml

Εκτελεση: Πριν απο 30-24 βαζουμε να  ξαλμυρισουμε τον μπακαλιαρο,
δειτε εδω πως http://ricoko.blogspot.com/2011/03.
Ξεπλενουμε για τελευταια φορα τον μπακαλιαρο και σκουπιζουμε με χαρτι κουζινας ενα ενα κομματι (για να αποφυγουμε οσο μπορουμε το πιτσιλισμα στο τηγανισμα).
Κοσκινιζουμε το αλευρι προσθετουμε τα μπαχαρικα την μπυρα και λιγο ελαιολαδο,ανακατευουμε για να φτιαξουμε τον χυλο.Σε ενα βαθυ τηγανι ,η κατσαρολα ζεσταινουμε το λαδι.Βουταμε τα κομματια στο χυλο και μετα στο λαδι.τηγανιζουμε λιγα -λιγα κομματια την φορα για καλυτερα αποτελεσματα.τα τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν  καλα.

7 σχόλια:

Ροδάνθη είπε...

Μπακαλιάρος αγαπημένος και επίκαιρος λόγο ημερών.Εγω οταν φτιάχνω μπακαλιάρο στο κουρκούτι βάζω και λίγο λεμόνι γίνετε πιο τραγανό.Να είσαι καλά καλό σ/κ.

SPYRIDOULA είπε...

Mια παρόμοια συνταγή την είχα χάσει και την έψαχνα!!!Λατρεύω τον μπακαλιάρο μαγειρεμένο με αυτό τον τρόπο!!!Είναι πεντανόστιμος!!!

alex είπε...

διαφωνώ εντελώς με τα μπλογκ που αφορουν συνταγές. δεν γίνεται να μας βάζεται τις εικόνες και μετά να μένουμε να κοιτάμε και να σκεφτόμαστε πως θα ήταν αν ήταν στο πιάτο μας. είναι απάνθρωπο... μιλώ γιαυτούς που δεν μαγειρέυουν φυσικά

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Καλή Ανάσταση εύχομαι.

alex είπε...

χρόνια πολλά χριστός ανέστη μαρία

maria είπε...

@Ροδανθη
@spyridoula
@κατερινακι
Χριστος Ανεστη ! χρονια πολλα :)

@Alex
Αληθως Ανεστη! χρονια πολλα :)

beauty str είπε...

Τι ωραίος που είναι ο μπακαλιάρος! Σαν να πείνασα!!! Πάω να τσιμπήσω τίποτα! Φιλιά!!!

http://beautystr.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...