Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

Mια υπεροχη ιδεα διακοσμησης ! !Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό ρολόι για τον τοίχο σας και ταυτόχρονα αξιοποιήστε πολλά μικρά κάδρα, διαφόρων μεγεθών και θεμάτων. 

ρολοι τοιχου, φτιαξτο μονος σου

Για την κατασκευή αυτή θα χρειαστείτε:

-Ένα μηχανισμό για ρολόι τοίχου, με μεγάλους δείκτες.
-Δώδεκα μικρά κάδρα, διαφόρων μεγεθών και θεμάτων.


Βήμα 1: Τοποθετήστε δώδεκα μικρά κάδρα ώστε να σχηματίσουν ένα μεγάλο κύκλο. Το κάθε κάδρο θα πρέπει να καταλαμβάνει τη θέση ενός αριθμού σε ένα υποθετικό ρολόι.

Βήμα2: Κρεμάστε στο κέντρο του κύκλου, ένα μηχανισμό ρολογιού με σχετικά μεγάλους δείκτες. Οι μηχανισμοί ρολογιών είναι πολύ φτηνοί, καθώς οι τιμές τους κυμαίνονται από 2-5 ευρώ. Επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε ότι δείκτες επιθυμείτε.


  
  

ρολοι τοιχου, φτιαξτο μονος σου


Σημείωση: Τα κάδρα μπορούν να παρουσιάζουν:

-Μικρά έργα ζωγραφικής.
-Φωτογραφίες από αγαπημένα πρόσωπα.
-φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές.
-Αναμνηστικές κάρτες από τα ταξίδια σας.
-Φωτογραφίες λουλουδιών ή τοπίων κλπ.

Οι δείκτες του ρολογιού, θα κατευθύνουν το βλέμμα και την προσοχή, κάθε λεπτό και σε μια διαφορετική φωτογραφία.
ΠΗΓΗ:http://www.thedecobook.com

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

Πώς αλλιώς να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι μαλλιών!!!!!


Έχει σχεδιαστεί για να χαρίζει γρήγορα ένα τέλειο ίσωμα στα μαλλιά ή όμορφες μπούκλες. Αυτό που δεν γνωρίζατε όμως είναι πως μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτό.
Όπως:
  1. Μπορεί να αφαιρέσει σταγόνες κεριού ή λεκέδες στην ταπετσαρία από κηρομπογιές. Βάλτε το για λίγα λεπτά στην υψηλότερη θερμοκρασία και θα τα δείτε να λιώνουν. Μετά τα σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και με ένα υγρό πανί αντίστοιχα.
  2. Διώχνει τη σκόνη και από το πιο δύσκολο σημείο. Βάλτε το στον κρύο αέρα και περάστε δύσκολες περιοχές του σπιτιού, όπως τα καλοριφέρ, τα ψηλά ράφια, ή τις κρυμμένες γωνίες. Μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σκούπα ή ένα αντιστατικό πανί για να μαζέψετε ότι βγήκε.
  3. Βοηθάει να ξεκολλήσουν εύκολα οι φωτογραφίες από ένα άλμπουμ. Ρίξτε ζεστό αέρα στο πίσω μέρος της φωτογραφίας και το πετύχατε.
  4. Χρησιμοποιήστε το και στην μαγειρική σας! Ο ζεστός αέρας μπορεί να χαρίσει γυαλάδα σε ένα γλάσο, ενώ ο κρύος σκληραίνει γρήγορα την σοκολατένια επικάλυψη του κέικ σας.
  5. Διώχνει το τσαλάκωμα στο πλαστικό σας τραπεζομάντιλο ή απο την κουρτίνα του μπάνιου. Βάλτε το στο ζεστό αέρα κρατήστε το τουλάχιστον 20 εκατοστά  μακριά και πάνε οι  ενοχλητικές «ρυτίδες».
  6. Διώχνει άμεσα τους ατμούς από τον καθρέφτη του μπάνιου. 
  7. Ξεκολλάει το προστατευτικό χαρτί που έχετε βάλει στα ντουλάπια της κουζίνας ή στα συρτάρια και θέλουν αντικατάσταση.
  8. Κάνει τον αυτοκόλλητο επίδεσμο που βάζουμε στις πληγές να βγει πιο εύκολα. Πολύ χρήσιμο για τα παιδιά που πάντα πονάνε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...