Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2011

Εσύ τί πιστεύεις για τα ζώδια και τις προβλέψεις?
Συμμετέχεις και εσύ σε κουβέντες σχετικά με το κατά πόσο πρέπει ή όχι να διαβάσεις τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ή από την άλλη δεν βγαίνεις από το σπίτι αν δεν έχεις πρώτα συμβουλευτεί την αστρολόγο σου; ‘Οπως και να έχει το θέμα ζώδια και προβλέψεις είναι ένα θέμα που πολλοί αμφισβήτησαν όμως και πάρα πολλοί λάτρεψαν.

Δεν χρειάζεται να είσαι ειδική για να μπορέσεις να “ερμηνεύσεις” τα διάφορα αστρολογικά φαινόμενα και να έχεις έστω μια ιδέα για το πότε τα άστρα είναι με το μέρος σου και σε ευνοούν. Είτε θέλεις να μάθεις πόσο ταιριάζεις με το αγόρι σου ή πότε θα έρθει στη ζωή σου ο κύριος τέλειος τα άστρα είναι εδώ για να σε βοηθήσουν.

Με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου μπορείς να πάρεις μια ιδέα για το τι σε περιμένει με τις ευλογίες των άστρων. Οι καθημερινές, οι μηνιαίες αλλά και οι ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις είναι ο οδηγός σου αφού σε βοηθούν να έχεις μια εικόνα με βάση την θέση των πλανητών για το τι να περιμένεις. Ο Ταύρος αγαπάει πολύ την καλοπέραση αλλά είναι πολύ σταθερό ζώδιο, ο Παρθένος είναι πολύ της λεπτομέρειας, ενώ ο Υδροχόος είναι συνήθως “στον κόσμο του”, είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά ορισμένων ζωδίων όπως έχουν επικρατήσει. Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι αλλά όμως ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά τους επηρεάζονται από την θέση των πλανητών την ώρα της γέννησης τους πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να σου φανεί περίεργο όταν άτομα που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο έχουν πολλά μεταξύ τους κοινά στοιχεία Μπορεί όλες σου οι φιλενάδες που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων να μην είναι υπερευαίσθητες και λίγο εγωκεντρικές αλλά θα δεις ότι κάποιες από αυτές μοιάζουν πάρα πολύ!

Αν θέλεις λοιπόν να δεις τι θα σου συμβεία ή κατά πόσο ταιριάζεις τελικά με το αγόρι σου δεν έχεις παρά να δεις τη συμβατότητα των ζωδίων σας και να αποφασίσεις με οδηγό σου τ'άστρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...