Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Ζυμαρικά με κάρυ

Μια συνταγή εξπρές,εύκολη και πολύ νόστιμη!!!

Υλικά : (για 4 άτομα)
             1 πακέτο ζυμαρικά βίδες 500γρ. (ή ό,τι άλλο προτιμάτε)
             2 ντομάτες
             1/2 σκελίδα σκόρδο
             4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
             1 κουτ. σούπας κάρυ σε σκόνη
             αλάτι και πιπέρι


Εκτέλεση :Βράζετε τις βίδες σε αλατισμένο νερό για 7'-10',ανάλογα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη συσκευασία τους.
Καθαρίζετε το σκόρδο και το ψιλοκόβετε.
Πλένετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κυβάκια.
Ζεσταίνετε 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε το σκόρδο.Ανακατεύετε και πριν ροδίσει προσθέτετε τις ντομάτες και τις τσιγαρίζετε για 1'-2'.
Σουρώνετε τις βίδες και κρατάτε 2 κουτ. σούπας από το νερό που έβρασαν.
Τις ρίχνετε στη σάλτσα μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε καλά σε δυνατή φωτιά για 3'-4'.
Προσθέστε το κάρυ,το ζωμό από το βράσιμο,το υπόλοιπο λάδι,αλάτι,πιπέρι και ανακατεύετε καλά.
Σερβίρετε αμέσως.

Tip : Αν θέλετε,προσθέστε λίγη κρέμα γάλακτος στο φαγητό την ώρα που ρίχνετε το κάρυ.

2 σχόλια:

cook είπε...

τρελλαίνομαι για καρυ!

elena είπε...

Ενδιαφέρουσα και εύκολη συνταγή. Το κάρυ το είχα συνδέσει περισσότερο με ψητά κρέατα, κυρίως κοτόπουλο. Θα την δοκιμάσω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...