Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Smoothies με Πεπόνι και Καρπούζι

Υλικά :200 γρ. κατεψυγμένο γιαούρτι (γιαούρτι το οποίο έχετε βάλει στην κατάψυξη για 40 λεπτά περίπου για να πήξει)
            400 γρ. πεπόνι (καθαρό βάρος)
            50 γρ. μέλι
            200 γρ. καρπούζι κομμένο σε κύβους



Εκτέλεση : Πολτοποιούμε το πεπόνι στο μπλέντερ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 20 λεπτά.
Το αδειάζουμε μέσα στο μπλέντερ μαζί με το κατεψυγμένο γιαούρτι και το μέλι.
Τα χτυπάμε στο μπλέντερ έως ότου αποκτήσουν τη μορφή γρανίτας.
Βάζουμε λίγους κύβους καρπουζιού στο κάτω μέρος ενός ποτηριού και γεμίζουμε με το smoothy πεπονιού.

1 σχόλιο:

Magia da Inês είπε...

°º✿
º° ✿
✿♥ ° ·.
Olá, amiga!
Melância com melão é todo de bom... resfrencante!!!
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil°º✿
º° ✿
✿♥ ° ·.
° ·.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...