Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2011

Γιαουρτοζελε με φραουλες



Υλικα:
 2 φακελακια ζελε στιγμης φραουλα
            400 γραμ γιαουρτι στραγγιστο 
             2 φλυτζανια καυτο νερο
             ξυσμα απο 1 λεμονι
             4 κουτ. σουπας ζαχαρη αχνη
Εκτελεση: Διαλυετε το ζελε στο καυτο νερο ανακατευοντας πολυ καλα και αφηνετε να γινει χλιαρο.
Σενα μπολ ανακατευετε το γιαουρτι με την ζαχαρη αχνη και το ξυσμα λεμονιου.Στην συνεχεια προσθετετε το χλιαρο ζελε στο μειγμα με το γιαουρτι και ανακατευετε συνεχως με ενα συρμα.Αδειαζετε το μειγμα σε μεγαλη φορμα η μικρα ατομικα φορμακια.Αφηνετε στο ψυγειο 5 με 6 ωρες.(το ιδιο ακριβως μπορουμε να το κανουμε και με ζελε κερασι)
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...