Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

στραπατσαδα / καγιανας



Υλικα: 12 αυγα
            500 γραμμαρια ντοματες
            2 κουταλιες σουπας βουτυρο
            100 γραμμαρια φετα
            2 κουταλια σουπας κρεμα γαλακτος η γαλα
            1 κουταλια σουπας κετσαπ
             λιγο ζαχαρη / ριγανη
             αλατι / πιπερι
Εκτελεση: βαζουμε τις ντοματες στο μπλεντερ και τις πολτοποιουμε,οχι τελειως εως οτου
εχουμε μικρα κομματια ντοματας.Ριχνουμε στο τηγανι τις ντοματες μαζι με το ζουμι τους ,αλατι, πιπερι, ριγανη ,ζαχαρη ,το σκορδο πολτοποιημενο,το βουτυρο και την κετσαπ. Σιγοραζετε μεχρι να τραβηξει ολα τα υγρα και να δεσει..σε ενα μπολ χτυπαμε τα αυγα μαζι με την κρεμα γαλακτος η το γαλα και την φετα.Ριχνουμε και αυτα μεσα στο τηγανι.Ανακτευουμε συνεχως ωστε να μην σφιξουν και στερεωπηθουν.Μολις ψηθουν τα αυγα το φαγητο μας ειναι ετοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...