Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Το πιο ευκολο απλο σπιτικο παγωτο !!

Η κυρια συνταγη αυτου του παγωτου θεωρω πως πλεον ειναι πολυ γνωστη σε ολους.Ενα παγωτο πραγματικα πολυ ευκολο,γρηγορ,με μονο 3 υλικα και φυσικα σπιτικο και νοστιμο.Μπορειτε να κανετε παρα πολλες παραλαγες αναλογα με την γευση που σας αρεσει.θα χρειστειτε τα παρακατω υλικα για την βασικη συνταγη. 1 σαντυγι morfat 1 γαλα εβαπορε και 1 ζαχαρουχο γαλα.Ολα τα υλικα αφηστε τα μια ωρα στο ψυγειο πριν τα χρησιμοποιησετε.Βαζετε την morfat σε ενα μπολ

και χτυπατε με μιξερ 5-7 λεπτα.


Προσθετε το ζαχαρουχο και
χτυπατε 2-3 λεπτα ακομα.Τελος βαζετε τα γαλα εβαπορε  και ξαναχτυπατε λιγο ακομα.



Το βαζετε στην καταψυξη για 1 ωρα,το βγαζουμε και το χτυπαμε με το μιξερ λιγο ακομα.Ξανα βαζουμε στην καταψυξη για 5 ωρες και το παγωτο ειναι ετοιμο.Ειναι πολυ νοστιμο και ετσι.Αν θελετε καποια γευση μπορειτε για *γευση βανιλια -> να προσθεσετε στο μειγμα 1 βανιλια!
*γευση μοκα-> θα προσθεσετε 3-4 κουταλιες σουπας καφε(περισσοτερες η λιγοτερες κουταλιες αναλογα με τα γουστα σας). *γευση φραουλα-> πολτοποιειτε λιγες φραουλες μαζι με ζαχαρη αχνη και τις προσθετε στο μειγμα. *γευση σοκολατα-> θα βαλετε περιπου 250 γρ λιωμενη σοκολατα. Εγω αυτην την φορα το εκανα με γευση πραλινα φουντουκιου,το οποιο βγηκε απιθανο!! Μολις ετοιμασετε το μειγμα θα βαλετε 200 γραμμαρια φουντουκια σε ενα μπλεντερ

και θα τα πολτοποιησετε.

δεν τα εκανα τελειως σκονη γιατι μου αρεσει να υπαρχουν  μεσα στο παγωτο. προσθετουμε επισης 4 κουταλιες σουπας πραλινα,εγω εβαλα την γνωστη νουτελα.Τα ανακατευουμε μεσα στο μειγμα ολα μαζι




2 σχόλια:

Χοντρό μπιζέλι είπε...

Και έψαχνα μια καλή και απλή συνταγή !!!

Eva Z. είπε...

Μου άνοιξες την όρεξη για παγωτό Μαράκι..ωραία συνταγή απλή και εύκολη..Μ' αρέσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...