Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2011

Τι μπορώ να κάνω με τα παλιά μου τζιν παντελόνια;


Πέρα από φούστες, σορτς και… τσάντες (δείτε στα Σχετικά Άρθρα), τα παλιά μας τζιν μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετική πρώτη ύλη για αμέτρητες χειροτεχνίες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να φορεθούν. Άλλωστε, το τόσο κοινό αυτό ύφασμα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως να μην φθείρεται εύκολα, να πλένεται και να ταιριάζει πάντα και παντού. Έτσι μπορούμε να το «ανακυκλώσουμε» στα παρακάτω:

* Θήκη για πάπλωμα ή μαξιλάρι: Είναι πολύ απλό. Μπορείτε να μετρήσετε τις απαραίτητες διαστάσεις και με καθαρά κομμάτια από τζιν ύφασμα να φτιάξετε μία θήκη για πάπλωμα ή μαξιλάρια κάνοντας μπαλώματα. Κι αν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε στο κρεβάτι σας, είναι ιδανικό για το μαξιλαράκι στο σπιτάκι του σκύλου ή της γάτας σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι
ραπτομηχανή –και οι βασικές γνώσεις για να την χειρίζεστε.
* Θήκες για πλαστικές σακούλες: αν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο χώρο για να φυλάτε τις πλαστικές σακούλες του σούπερ μάρκετ, μπορείτε απλά να κόψετε τα μπατζάκια από τα τζιν σας, να τα ράψετε στα ρεβέρ και να τα κρεμάσετε σε ένα ντουλάπι. Εκεί μπορείτε να συγκεντρώνετε τις πλαστικές σας σακούλες ή διάφορα άλλα αντικείμενα που συνήθως βρίσκονται σκορπισμένα εδώ και εκεί.
* Τσέπες για θήκες: Μπορείτε να κρατήσετε μόνο τις πίσω τσέπες του τζιν και με αυτές να φτιάξετε θήκες για τα gadget σας. Αν, μάλιστα, το καθιστικό σας είναι αρκετά νεανικό και μοντέρνο, μπορείτε να ράψετε τις τσέπες στο πλάι κάποια πολυθρόνας και να βάζετε εκεί τα κοντρόλ της τηλεόρασης.
* Επένδυση για άλλα είδη: Δηλαδή, για τετράδια με σκληρό εξώφυλλο, άλμπουμ φωτογραφιών ή χάρτινα κουτιά. Χρησιμοποιήστε το τζιν ύφασμα για να ντύσετε και μία ισχυρή κόλλα στιγμής για να μείνει κολλημένο εκεί.
* Σουπλά: Τέλος, μπορείτε να το κόψετε στις διαστάσεις ενός σουπλά και να το χρησιμοποιήσετε όπως θα κάνετε με οποιοδήποτε άλλο υφασμάτινο. Μεγάλο συν, όπως είπαμε και στην αρχή, ότι πλένεται.
πηγη:http://www.in2life.gr/
Δειτε και ενα βιντεακι πως μπορειται απο ενα τζιν να φτιαξετε τζιν παντοφλακια!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...