Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Πως να αποφυγετε την πικρη γευση του κρασιου στα φαγητα σας

Για να αποφυγετε την πικρη γευση που αρκετες φορες αφηνει το κοκκινο κρασι κατα το μαγειρεμα των   φαγητων , ριξτε   προς   το   τελος   του   μαγειρεματος   λιγη   μαυρη σοκολατα.Η πικριλα θα εξαλειφθει,το φαγητο σας θα γινει πιο γλυκο και η σαλτσα θα μοιαζει σαν να την εχετε γυαλισει.
(το διαβασα στο ενθετο αρμονια του εθνους της κυριακης)

6 σχόλια:

ΜΑΡΙΒΙΛΗ Τ. είπε...

Δεν το ηξερα αυτο!! Ήξερα μονο οτι μπορείς να προσθέσεις ενα κουταλακι ζαχαρη. Η μαυρη σοκολάτα δεν θα αλλάξει τη γεύση άραγε;

Ρεγγίνα είπε...

Ευφυέστατο μου φαίνεται, και θα δένει και τη σάλτσα η σοκολάτα.
Σ ευχαριστώ και καλή Άνοιξη!

Eva Z. είπε...

Απίστευτο μου φαίνεται...αλλά και πάλι τόσα παράξενα πράγματα ταιριάζουν μεταξύ τους γιατί όχι και αυτό...θα το δοκιμάσω..

maria είπε...

@Μαριβιλη νομιζω πως ενα μικρο κομματακι θα κανει την δουλεια που πρεπει χωρις να αλλαξει η γευση οπως δηλαδη και η λιγη ζαχαρη που βαζουμε σε φαγητα! καλημερα :)

maria είπε...

@Ρεγγινα καλημερα και καλη ανοιξη και σε εσενα :)

maria είπε...

@Eva καλημερα :) ακριβως καποιοι περιεργοι συνδιασμοι που δεν μας παει το μυαλο ειναι οι καλυτεροι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...