Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011

Πως να εχετε ολη την απολαυση στα γλυκα σας με λιγοτερες θερμιδες

Ολα τα γλυκα γινονται ελαφρυτερα και με λιγοτερες θερμιδες,εαν χρησιμοποιησετε για τη παρασκευη τους ελαιολαδο η μαργαρινη αντι για βουτυρο.Χρησιποιηστε γαλα χαμηλων λιπαρων αντι για πληρες,στραγγιστο γιαουρτι η ελαφρια κρεμα ζαχαροπλαστικης αντι για κρεμα γαλακτος.Βαλτε περισσοτερα ασπραδια αυγων αντι για κροκους.Μπορειτε επισης να χρησιμοποιησετε υποκαταστατα χαμηλων θερμιδων οπως π.χ. απομιμηση σοκολατας.Υπαρχουν και παρα πολλα υποκαταστατα ζαχαρης στο εμποριο τα οποια μπορειτε να βρειτε η χρησιμοποιηστε μαυρη ζαχαρη η φρουκτοζη αντι για την κλασσικη ζαχαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...