Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Μαύρισμα χωρίς ήλιο!!!

Tα προΪόντα για μαύρισμα χωρίς ήλιο μπορούν να προσφέρουν μια πολύ καλή λύση για τις πρώτες ημέρες στην παραλία, που οι περισσότερες γυναίκες νιώθουν άβολα με τη λευκή τους ακόμη επιδερμίδα. Tα σύγχρονα self tan επιτυγχάνουν ένα απαλό ή πιο έντονο χρώμα (ανάλογα με το τι θα επιλέξετε), το οποίο πλέον μοιάζει πολύ με αυτό που προσφέρει ο ήλιος.Είναι, σύμφωνα με τους δερματολόγους. Η δράση τους βασίζεται στην ουσία DHA (dihydroxyacetone), ένα είδος σακχάρου που απορροφάται από τα επιφανειακά κύτταρα του δέρματος, αντιδρά με τα αμινοξέα του και το κάνει να αποκτά καφέ χρώμα. Tο μαύρισμα, λοιπόν, που προσφέρουν είναι επιφανειακό και τεχνητό.


Σας παρουσιάζουμε τα βήματα που θα σας εξασφαλίσουν ένα επιτυχημένο self tanning και τονίζουμε τα επικίνδυνα σημεία που πρέπει να προσέξετε για να μην εμφανίσετε λεκέδες.
κάντε απολέπιση στην επιδερμίδα σας και αμέσως μετά ενυδατώστε τη με μια ελαφριά λοσιόν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα
σημεία όπου η επιδερμίδα είναι πιο ξηρή, όπως οι αγκώνες και τα γόνατα. Tην προηγούμενη ημέρα, καλό είναι να έχετε κάνει και αποτρίχωση.
στο σώμα από τις γάμπες, απλώνοντάς το παντού με απαλές κινήσεις. Σιγουρευτείτε κάθε φορά ότι έχει απορροφηθεί καλά στα σημεία όπου το περνάτε. Στο πρόσωπο απλώστε μικρή ποσότητα προϊόντος με κοφτές κινήσεις, αποφεύγοντας τα φρύδια και τις ρίζες των μαλλιών.
τα γόνατα και το πάνω μέρος των πελμάτων, βάζοντας τη λιγότερη δυνατή ποσότητα.
τις περιοχές που συνήθως δεν μαυρίζουν ή τα σημεία όπου σας έχει ξεφύγει το προϊόν και μπορεί να προκληθούν λεκέδες (π.χ. μασχάλες).
και τους καρπούς σας πολύ καλά. Xρησιμοποιήστε για τον καλύτερο καθαρισμό τους γαλάκτωμα για την αφαίρεση του μακιγιάζ, αντί για σαπούνι.
σε ένα κομμάτι βαμβάκι και απλώστε το προσεκτικά στο πάνω μέρος των χεριών, αποφεύγοντας τα νύχια και τις κλειδώσεις των δαχτύλων.
30 λεπτά πριν ντυθείτε.


Kυκλοφορούν πλέον στην αγορά ενυδατικά προϊόντα σώματος που προσφέρουν πολύ ελαφρύ και σταδιακό χρώμα στην επιδερμίδα. Aυτά τα προϊόντα περιέχουν πολύ μικρές ποσότητες συστατικών μαυρίσματος και είναι σίγουρα προτιμότερα για γυναίκες που δεν τα πάνε και τόσο καλά με την εφαρμογή των self tan ή για όσες θέλουν καθημερινό σταδιακό μαύρισμα μέσα από ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας τους. Ωστόσο, και αυτές οι λοσιόν θα πρέπει να απλώνονται με προσοχή. Φροντίστε να απορροφώνται καλά από το δέρμα και ξεπλένετε τα χέρια σας μετά, αν δεν θέλετε να δείτε λεκέδες πάνω σας.


Tο μαύρισμα που προσφέρουν τα προϊόντα self tan είναι επιφανειακό και δεν παρέχει προστασία από τον ήλιο. Eπομένως, η χρήση αντιηλιακού κατά τις ώρες έκθεσης στον ήλιο και όλα τα μέτρα αντιηλιακής προστασίας θα πρέπει να ακολουθούνται κανονικά, ανεξάρτητα από το αν έχετε κάνει self tan ή όχι.
 
 
πηγή : www.vita.gr

1 σχόλιο:

Apokalipsis999 είπε...

Προτιμώ το μαύρισμα με το... photoshop! Εντελώς ανώδυνο! (Όπως και το άσπρισμα, αλλά μέχρις στιγμή άσπρισμα δεν μου έχει ζητήσει κανείς...!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...