Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

Ευκολα σπιτικα κριτσινια

Περνουμε ενα ετοιμο φυλλο σφολιατας το ανοιγουμε και το αλειφουμε με ενα χτυπημενο αυγο.Πασπαλιζουμε με τριμμενο τυρι της αρεσκειας μας που λιωνει. Εγω προτιμω ρεγκατο. Παταμε το φυλλο με ενα πλαστη για να κολλησει το τυρι επανω.Κοβουμε την ζυμη σε λωριδες.Στριφογυριζουμε 3-4 φορες  την ζυμη για να γινει οπως βλεπετε παραπανω στην εικονα.Αλλα μπορειτε να την αφησετε και οπως ειναι κομμενη να γινουν ισια κριτσινια.τα ψηνετε στους 180 βαθμους για περιπου 10-15 λεπτα μεχρι να δειτε οτι εχουν παρει χρωμα.Μπορειτε να προσθεσετε και οτι αλλο σας αρεσει (σουσαμι,παπρικα,ριγανη)

4 σχόλια:

maria-artist είπε...

ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

maria είπε...

να την κανεις,ειναι πολυ νοστιμα!καλως μας ηρθες μαρακι!! καλο μηνα και καλη σου μερα!!

Lefkothea είπε...

λοιπον,το σαββατο εκανα ακριβως το ιδιο...μονο που δενειχα ρεγγατο και εβαλα απλοκασερακι...τυχαιο,δεν νομιζω...χιχιχιχιχι

maria είπε...

χαχαχααχ,καθολου τυχαιο!! ελπιζω να σου αρεσαν και να τα ξανακανεις!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...