Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο, 9 Απριλίου 2011

σπιτικα πατατακια

Κόψτε δύο μεγάλες πατάτες, αρχικά στη μέση και στη συνέχεια σε πολύ λεπτές ροδέλες. Ραντίστε τις με ελαιόλαδο και ελάχιστο αλάτι. Στρώστε σε ενα ταψι ενα λαδοχαρτο και βαλτε εκει τα πατατακια και ψήστε τα για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 230° C. Κατόπιν, γυρίστε τα και ψήστε τα και από την άλλη πλευρά για άλλα 10 λεπτά.Εγω για να κανω πολυ λεπτες φετες στις πατατες χρησιμοποιω
το μεσαιο απο ενα τετοιο τριφτη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...