Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 6 Απριλίου 2011

Αυγα γεμιστα

υλικα:
6 αυγα βραστα
3 κουτ.σουπας ελαιολαδο
2 κουτ.σουπας ξυδι
1 κουτ,σουπας ψιλοκομμενος μαιντανος
50 γρ.φετα
1 κουτ,γλυκου αλατι
1 κρεμμυδακι φρεσκο ψιλοκοομενο
καπαρρη
Εκτελεση: Κοβουμε τα αυγα στην μεση και αφαιρουμε προσεκτικα τους κροκους.Τους ριχνουμε στο μουλτι μαζι με ολα τα υπολοιπα υλικα (εκτος απο την καπαρρη) και τα χτυπαμε μεχρι να γινουν κρεμα.Γεμιζουμε καθε αυγο απο το μειγμα και διακοσμουμε καθε αυγο με μια καπαρρη.

3 σχόλια:

Eva Z. είπε...

Θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε..γρήγορο, εύκολο και γευστικό υποθέτω..

mimi είπε...

πολύ καλή ιδέα για τα Πασχαλινά αυγά στο γιορτινό τραπέζι!!

maria είπε...

ναι ειναι πολυ γευστικα! και οτι πρεπει για τοσα αυγα που βαφουμε το πασχα.Να τα φαμε και καπως διαφορετικα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...