Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Μαριναδες για κοτοπουλο



*Μαριναδα για κοτοπουλο:1/2 φλυτζανι ελαιολαδο, 4 κουταλιες σουπας χυμο λεμονιου, 1/3 φλυτζανιου χυμο απο ενα πορτοκαλι(το αφηνουμε για 2 ωρες στο ψυγειο)

*Μαριναδα για κοτοπουλο: 2 φλυτζανια τσαγιου γιαουρτι στραγγιστο, 1/3 φλυτζανιου
ελαιολαδο, 4 κουταλιες της σουπας καρυ,1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο, (αφηνουμε στο ψυγειο ολη νυχτα)

*Μαριναδα για κομματακια κοτοπουλου: 1/2 φλυτζανι του τσαγιου σογια, 1/2 φλυτζ.τσαγιου ουζο, 1κουταλια γλυκου ζαχαρη, 1/3 φλυτζανιου ελαιολαδο (αφηνουμε για μια ωρα)

*Μαριναδα για κοτοπουλο:
2 φλυτζανια γιαουρτι , 1/2 φλυτζανι ελαιολαδο, 2 κουταλιες μουσταρδα, 1 κουταλια θυμαρι η ριγανη (αφηνουμε το κρεας ολο το βραδυ στο ψυγειο)

2 σχόλια:

Eva Z. είπε...

Τώρα με έφτιαξες...σήμερα είχα κοτόπουλο...ως γνωστόν την άλλη εβδομάδα θα νηστέψουμε λιγάκι αλλά από την παραπάνω σίγουρα θα χρησιμοποιήσω όλες τις μαρινάδες σου.

maria είπε...

ολες οι μαριναδες ειναι φοβερες..το κρεας παγματικα γινεται πολυ διαφορετικο πολυ πιο νοστιμο.. αλλο πραγμα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...