Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Αρνι στο φουρνο

Υλικα: 1 + 1/2 κιλο μπουτι αρνισιο
            10 σκελιδες σκορδο
            150 γρ. κεφαλοτυρι σκληρο
            70 γρ. βουτυρο
            1 + 1/2  λεμονι
           αλατι και πιπερι
Εκτελεση:Τριβουμε το
κρεας με το λεμονι.Με ενα μυτερο μαχαιρι ανοιγουμε 10 τρυπες στο κρεας και μεσα σε αυτες βαζουμε απο ενα κομματακι κεφαλοτυρι και απο μια σκελιδα σκορδο.Ριχνουμε αλατι και πιπερι  γυρω γυρω και το τριβουμε με το βουτυρο.Το τυλιγουμε με λαδοκολα και το δενουμε με σπαγκο μαγειρικης.Το βαζουμε σε προθερμασμενο φουρνο για μια ωρα στους 250 βαθμους.Μετα χαμηλωνουμε τον φουρνο στους 180 βαθμους και ψηνουμε για 3 ωρες ακομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...