Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Λικερ ουζου


Σε μια κατσαρολα ριχνουμε 1/2 κιλο ζαχαρη ,βαζουμε σε χαμηλη θερμοκρασια και ανακατευουμε συνεχως την ζαχαρη μεχρι να αλλαξει χρωμα. Μολις αρχιζει και λιωνει βαζουμε 2 ξυλα κανελλας.Αφηνουμε λιγο ακομα και συνεχιζουμε το ανακατεμα.Σβηνουμε το ματι της κουζινας,βγαζουμε την κατσαρολα απο το ματι και ριχνουμε μεσα 1 λιτρο ουζο ανακατευοντας πολυ καλα.Μολις κρυωσει το ριχνουμε σε γυαλινο μπουκαλι και το βαζουμε στο ψυγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...