Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Τονοσαλατα

Υλικα: 4 φλυτζ. αναμικτη σαλατα (απο μαρουλι κοκκινο και ασπρο λαχανο,ροκα,σπανακι,αντιδι)
           1 κονσερβα τονου σε νερο
           1 αγγουρι κομμενο σε ροδελες
           1 φρεσκο κρεμμυδακι ψιλοκομμενο
Για το ντρεσινγκ:4 κουτ.σουπας ελαιολαδο
                            χυμο απο ενα λεμονι
                            1 κουτ.σουπας μουσταρδα
                             αλατι / πιπερι
Εκτελεση:Σε ενα μπολ αδειαζουμε την
αναμικτη σαλατα,προσθετουμε το αγγουρι και το φρεσκο κρεμμυδακι.Βαζουμε απο πανω τον τονο,στργγισμενο απο το νερο του.Σε ενα γυαλινο βαζακι που κλεινει καλα ριχνουμε ολα τα υλικα για το ντρεσινγκ κλεινουμε και ανακινουμε καλα μεχρι να ενωθουν μεταξυ τους και περιχυνουμε με αυτο την σαλατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...