Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Σοκολατοθεραπεία στο σπίτι!!!Πρόσφατα,σε μια διαφήμιση,άκουσα το εξής για την αγαπημένη μας σοκολάτα : "το γλυκό που 9 στους 10 λατρεύουν και ο ένας λέει ψέματα".
Και έτσι είναι.Ποιός δεν λατρεύει την σοκολάτα;Την πλούσια γεύση της,το μεθυστικό άρωμά της....δεν της αντιστέκεσαι με τίποτα!!!
Όμως,η αγαπημένη μας σοκολάτα,δεν είναι μόνο για φάγωμα και να μας προσθέτει extra θερμίδες,μπορεί να μας βοηθήσει να απαλλαγούμε απ' τον εφιάλτη μας........την κυτταρίτιδα!!!
Και μάλιστα,χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα πηγαίνοντας σε κάποιο ινστιτούτο αισθητικής,αλλά στο σπίτι μας με απλά και φθηνά υλικά και πολύ απλό τρόπο!!!
Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι
μαύρη σοκολάτα και λίγο ελαιόλαδο ή baby oil.
Αρχικά,πρέπει να λιώσουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί (δηλ. σε νερό που βράζει,τοποθετούμε ένα ανοξείδωτο μπολ με τη σοκολάτα,ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει καλά).
Την αφήνουμε για λίγο να κρυώσει για να μην καούμε,ενώ έχουμε προσθέσει λίγες σταγόνες ελαιόλαδο ή baby oil.
Πριν εφαρμόσουμε στο σώμα,κάνουμε ένα peeling με ελαφρές κυκλικές κινήσεις στα σημεία που χρειάζεται με φορά από κάτω προς τα πάνω,και αφού ξεπλύνουμε,απλώνουμε τη σοκολάτα.Αφήνουμε για 20 λεπτά,ξεπλένουμε και έπειτα απ' το μπάνιο,εφαρμόζουμε μια αντικυτταριτιδική κρέμα ή την συνηθισμένη μας ενυδατική lotion,κάνοντας ελαφρύ μασάζ πάλι με φορά από κάτω προς τα πάνω.
Εφαρμόζετε την σοκολάτα 2 φορές την εβδομάδα και σε 15 μέρες τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...