Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

σαλτσα ψητων λαχανικων

Υλικα: 4 ωριμες ντοματες
            1 μετριο ξερο κρεμμυδι
            3 πιπεριες κερατο
            1 πιπερια φλωρινης
            2-3 σκελιδες σκορδο(ή και μια αναλογα ποσο σας αρεσει το σκορδο)
            2 κουτ.σ. μαιντανος (ξερος η φρεσκος)
            αλατι/πιπερι/ριγανη
            3 κουτ.σ.ελαιολαδο
            1 κουτ.σ.ξυδι
Εκτελεση: Προθερμαινουμε τον φουρνο στους
160 βαθμους.Χοντροκοβουμε τα λαχανικα μας (ντοματες, πιπεριες,κρεμμυδι,σκορδο) και τα ψηνουμε για 30 λεπτα.Τα βγαζουμε και τα πολτοποιουμε σε μπλεντερ προσθετοντας και το μαιντανο,την ριγανη,το ελαιολαδο και το ξυδι.Δοκιμαζουμε και αλατοπιπερωνουμε.

**ΤΙΡ:αυτη η σαλτσα ταιριαζει σε βραστες πατατες,και βραστα λαχανικα και λευκα κρεατα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...