Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

ξαλμύρισμα μπακαλιάρου

Tip : ξεχαστηκατε,σαν κι εμένα,και δεν βάλατε τον μπακαλιάρο εγκαίρως στο νερό για να ξαλμυριστεί;
Μην απογοητεύεστε,υπάρχει τρόπος και για εμάς τις αργοπορημένες!!
Αρχικά κόψτε τον μπακαλιάρο σε κομμάτια,αφαιρέστε προσεκτικά την πέτσα,ξεπλύνετέ τον καλά κάτω απ' τη βρύση και βάλτε τον σε ένα σουρωτήρι το οποίο θα βυθίσετε σε μια λεκάνη με νερό τόσο ώστε να σκεπάζεται ο μπακαλιάρος (το σουρωτήρι επιτρέπει να φεύγει το αλάτι και να μέναει στο κάτω μέρος της λεκάνης).Φροντίστε να αλλάζετε το νερό κάθε 2 ώρες,να θυμάστε οτι πρέπει να μείνει στο νερό τουλάχιστον 24 ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...