Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

πρωτοτυπη σκορδαλια με αμυγδαλα και μουσταρδα

Υλικα: 3 σκελιδες σκορδο
           1 αυγο
           2 κουτ.σ. ξυδι
           2 κουτ.σ.μουσταρδα
           1/2 κουτ.γ.αλατι
           2/3 φλυτζανιου   ηλιελαιο
           1/3 φλυτζανιου  ελαιολαδο
            1/2 φλυτζανι  αμυγδαλα ασπρισμενα
Εκτελεση:Χτυπατε στο
moulti το αυγο με το ξυδι,την μουσταρδα και το σκορδο.Προσθετετε αλατι και λιγο λιγο το λαδι συνεχιζοντας το χτυπημα μεχρι να εχετε μια λεια σαλτσα.Ριχνετε τα αμυγδαλα και τα χτυπατε για να πολτοποιηθουν και να ενσωματοθουν στην σκορδαλια.Δοκιμαζετε αν θελει λιγο παραπανω αλατι η ξυδι.Αφηνετε την σκορδαλια σκεπασμενη στο ψυγειο 2-3 ωρες πριν την σερβιρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...