Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

Χτυπήστε........κόκκινο!!!!!

Η μόδα,φέτος την άνοιξη,μας προτρέπει να βάλουμε στα χείλη μας έντονο κόκκινο χρώμα.Το ξέρω πως οι περισσότερες το φοβόμαστε,αν και μας αρέσει πάρα πολύ.Αν όμως το συνδυάσουμε με ένα πολύ απλό και φυσικό μακιγιάζ στα μάτια,δεν έχουμε λόγο να το φοβόμαστε,ακόμα και να το φοράμε και τις πρωινές ώρες.
Αρχικά θα πρέπει να επιλέξουμε ποιά απόχρωση του κόκκινου μας ταιριάζει.Στις ζεστές επιδερμίδες ταιριάζει το κόκκινο μπλε και το κόκκινο πορτοκαλί.Οι ψυχρές επιδερμίδες αναδεικνύονται με ένα κόκκινο κοραλί,ενώ στις ουδέτερες γράφει υπέροχα το καθαρό κόκκινο (καρμίνι).Το σκούρο αισθησιακό κόκκινο του κρασιού ταιριάζει στις μελαχρινές.Εφαρμόστε το σωστά

Ακουλουθείστε τα παρακάτω βήματα για να δείχνει τέλειο.


1) Κάντε απαλό μασάζ στα χείλη για μερικά δευτερόλεπτα με ένα νωπό ύφασμα,προκειμένου να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και το ξεφλουδισμένο δέρμα.

2) Απαλύνετε τα χείλη με ένα άχρωμο lip balm.Φροντίστε να μην είναι πολύ λιπαρό,γιατί το κραγιόν δεν θα σταθεροποιηθεί.Περιμένετε 5 δευτερόλεπτα.

3) Επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια ακριβώς απόχρωση με τη φυσική της επιδερμίδας σας.Αφού το ξύσετε καλά,ξεκινήστε το περίγραμμα από το κέντρο των χειλιών προς τα πλάγια.Για καλύτερο έλεγχο του μολυβιού,πιάστε το όσο πιο κοντά στη μύτη μπορείτε.

4) Ταμπονάρετε απαλά το περίγραμμα των χειλιών με τα δάχτυλα.

5)Πάρτε με το δάχτυλο μια ποσότητα από ένα κρεμώδες κόκκινο κραγιόν και απλώστε το ξεκινώντας από το κέντρο των χειλιών.Πιέστε τα χείλη μεταξύ τους.Επαναλάβετε μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

6)Εάν δυσκολεύεστε να απλώσετε το κραγιόν,χρησιμοποιήστε ένα ειδικό πινέλο χειλιών.Για να αφαιρέσετε την επιπλέον ποσότητα από τα χείλη,πιέστε ελαφρά με ένα λεπτό βαμβακερό ύφασμα στο οποίο θα έχετε απλώσει ελάχιστη ποσότητα από διάφανη πούδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...