Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Μαρινάδα για ψητά λαχανικά

Για κρεμμύδια,μελιτζάνες,μανιτάρια : Κόβετε τα λαχανικά σε ροδέλες (τα μανιτάρια ολόκληρα) και τα βάζετε σ' ένα πυρέξ.Πασπαλίζετε με θυμάρι,ρίγανη,μαντζουράνα και 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο.Περιχύνετε με ελαιόλαδο και τα αφήνετε να μαριναριστούν για περίπου 1 ώρα.Τα αλατίζετε πρίν τα ψήσετε.
Πιπεριές : Στην παραπάνω μαρινάδα προσθέτετε λίγο ξίδι και ζάχαρη.Κόβετε τις πιπεριές στα δύο κάθετα (αν είναι πιπεριές Φλωρίνης τις αφήνετε ολόκληρες),αφαιρείτε τους σπόρους και τις μαρινάρετε.
Τομάτες : Πρίν τις ψήσετε,τις αλατίζετε και τις αλευρώνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...