Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

Αλμυρα μπισκοτα

υλικα
4 φλ.αλευρι για ολες τις χρησεις,
2 κουταλιες  γλυκου μπεικιν μπαουντερ,
2 κουταλιες γλυκου αλατι,
1 φλυτζανι βουτυρο,
1 φλυτζανι πουρες πατατας
1,5 φλυτζανι  γαλα
3 κουταλιες σουπας βουτυρο λιωμενο
εκτελεση
Ανακατευετε το αλευρι,το μπεικιν και το αλατι σε ενα μπολ.Τριβετε μεσα το βουτυρο.Αναμειγνυετε το γαλα με τον πουρε πατατας και αδειαζετε τον χυλο στο μειγμα με το αλευρι.Ανακατευετε καλα να ενωθουν ολα τα υλικα.Αδειαζετε την ζυμη σε αλευρωμενη επιφανεια και την ζυμωνετε για 10 λεπτα.Την ανοιγετε  σε ενα λεπτο φυλλο.Χωριζετε το φυλλο σε στρογγυλα κομματακια και τα αραδιαζετε σε ελαφρα βουτυρωμενο ταψι.Βαζετε στον φουρνο και ψηνετε στους 200 βαθμους για 10-15 λεπτα.Αλειφετε τα μπισκοτα με το λιωμενο βουτυρο και τα ενωνετε ανα δυο,βαζοντας αναμεσα τους φετες απο ζαμπον και τυρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...