Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Παντζαροσαλάτα

Υλικά : 1 συσκευασία παντζάρια προβρασμένα (θα τα βρείτε στο μανάβικο των super market)
            1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
            1 κουτ. σούπας μαγιονέζα
            1 κουτ. σούπας ξίδι
            2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο (στον ψιλό τρίφτη)
            1 πρέζα αλάτι


Εκτέλεση : πλένουμε τα παντζάρια και κόβουμε τα σκληρά τους μέρη και στη συνέχεια τα κόβουμε σε κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε το σκόρδο,το αλάτι και το ξίδι και ανακατεύουμε.Έπειτα ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν καλά τα υλικά.Δοκιμάζουμε λίγο στο αλάτι κι αν χρειάζεται προσθέτουμε κι άλλο.
Το χρώμα της σαλάτας είναι υπ'εροχο και η γεύση της φανταστική!!Δοκιμάστε τη!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...