Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

προσανατολισμός σπιτιού

Τι σημαίνει ο προσανατολισμός του σπιτιού σου

Σύμφωνα με το φενγκ σούι,κάθε σημείο του ορίζοντα έχει συγκεκριμένες επιδράσεις στο σπίτι μας.

Για να ελέγξεις τις επιδράσεις της ενέργειας προσανατολισμού του σπιτιού σου,κοίτα την κατεύθυνση της εξώπορτας και δες τι σημαίνει!

Βόρειος Η ενέργεια που έρχεται από τον βορρά φέρνει γαλήνη,γι' αυτό και τα βορρινά σπίτια αποτελούν ιδανικά ησυχαστήρια και προσφέρουν ανακούφιση και προστασία.Παρ' όλα αυτά,δεν αποτελούν ιδανική κατοικία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανατολικός Από την ανατολή έρχεται ενέργεια που μας ζωντανεύει και μας τονώνει,γι' αυτό και τα σπίτια με ανατολικό προσανατολισμό είναι ιδανικά
για μωρά,παιδιά και ηλικιωμένους.Αποτελούν χαρούμενους χώρους και ιδανική επιλογή για μακροχρόνια χρήση.

Νότιος Σπίτι-παγίδα,αφού,από τη μια,ο προσανατολισμός αυτός μπορεί να σημαίνει οτι έχεις μεγάλη θέση στην κοινότητα,αλλά,από την άλλη,οι περιουσίες ενδέχεται να αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς.Ένα τέτοιο σπίτι θα σε αναζωογονήσει,αλλά πιθανότατα να μην αντέξεις να μείνεις εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δυτικός Δημιουργία στον ελεύθερο χρόνο σου,καθώς και ηρεμία πρόκειται να σου φέρει ένα τέτοιο σπίτι.Εάν το παρελθόν σου χαρακτηρίζεται δραστήριο και τώρα σιγά σιγά χαλαρώνεις,είναι ό,τι πρέπει για σένα.Για καλύτερα αποτελέσματα,διατήρησέ το απλό,χωρίς πολλά χρώματα και αντικείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...