Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2011

Εύκολη Σκορδαλιά


Υλικα:

  • 1 φακελάκι για έτοιμο πουρέ
  • Ζεστό νερο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο (και παραπανω και λιγοτερες,αναλογα με τα γουστα σας)
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμός από μισό λεμόνι
Εκτελεση:Φτιαχνετε τον πουρε συμφωνα με
τις οδηγιες που εχει το κουτι, οπώς το φτιαχνετε συνηθως.Βάζετε στο multi  τις σκελιδες σκορδου και τις χτυπατε με λιγο ελαιολαδο μεχρι να γινουν σαν κρεμα.Επειτα ριχνετε και τον πουρέ μεσα στο multi και συνεχιζετε να χτυπατε για να παει η κρεμα σκορδου παντου.Αν δείτε πως το μείγμα είναι πολύ σφιχτό και δεν χτυπιέται εύκολα, προσθέστε λίγο ζεστο νερό ακόμα.Μόλις χτυπηθούν καλά όλα αυτά τα υλικά, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι,ελαιόλαδο (όσο θέλετε εσείς)και το χυμό απο  μισο λεμονι και ξαναχτυπάτε πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...