Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ευκολο νηστισιμο κεικ σοκολατας!

Υλικά: ¾ φλυτζανιού τσαγιού λάδι, προτιμούμε σπορέλαιο
          2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
          2 φλυτζάνια τσαγιού κρύο νερό
          3 κουταλιές σούπας ξύδι
          6 κουταλιές σούπας κακάο
         1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
         2 βανίλιες
         3 ½ φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
         2 κουταλάκια του γλυκού σόδα
Εκτελεση:Χτυπάμε με το μίξερ το λάδι και τη ζάχαρη και προσθέτουμε το ξύδι, το νερό, τη βανίλια και τέλος το αλεύρι ανακατεμένο με τη σόδα , το αλάτι και το κακάο.Τοποθετούμε το μίγμα σε ταψί ή φόρμα , αφού αλείψουμε το σκεύος με λάδι και πασπαλίζουμε ελαφρά με αλεύρι.Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 περίπου λεπτά.Οταν κρυώσει το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη ή σάλτσα σοκολάτας ή γλάσσο σοκολάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...