Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011

πεστο πιπεριας

Υλικα: 4 πιπεριες φλωρινης
           100 γρ αμυγδαλα ασπρισμενα
           3 κουτ.σ. ελαιολαδο
          πιπερι/αλατι
           μερικες σταγονες ξυδι
          1 σκελιδα σκορδο
          επιπλεον ελαιολαδο (για το τελος)
Εκτελεση:Ξεσποριαζουμε,καθαριζουμε  τις
πιπεριες.Τις βαζουμε σε βραστο νερο για 5 περιπου λεπτα ισα-ισα να ζεματιστουν.Βαζουμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ και τα πολτοποιουμε ,μεχρι να αποκτησουμε μια λεια σαλτσα.Την βαζουμε σε αποστειρωμενα βαζακια,καλυπτουμε την επιφανεια με ελαιολαδο  και τα κλεινουμε.
**ΤΙΡ: Μπορει να χρησιμοποιηθει ως βαση για βραστα λαχανικα,σαλατες,ρυζι και μακαρονια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...