Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ


Τηγανίζετε φέτες από μελιτζάνες, κολοκυθάκια,
αλλά όταν τα τηγανίζετε αυτά δεν είναι αρκετά τραγανά και έχουν και μια
μικρή γεύση αλευριού; Δοκιμάστε το εξής: Αλευρώστε τα και μετά
βουτήξτε τα σε ενα μπολ με νερό. Τινάξτε ελαφρά για να φύγει το
επιπλέον νερό και ρίξτε τα στο τηγάνι με το λάδι. Πιτσιλίζουν λίγο
αλλά γίνονται τραγανά.Επιπλεον δεν ρουφούν πολυ λάδι, και είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμα.
Με τον τρόπο αυτό το λάδι στο τηγάνι μας παραμένει καθαρό (χωρίς
υπολείμματα από αλεύρι) σε όσες τηγανιές και αν κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...