Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΥΖ


Ρουζ

Κάνει το πρόσωπο να δείχνει υγιές και φωτεινό και «ζωντανεύει» το μακιγιάζ. Το ρουζ σε κρεμώδη μορφή απλώνεται με τα δάχτυλα, με κυκλικές κινήσεις, και δη­μιουργεί ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν επιλέξεις ρουζ σε σκόνη, καλό θα είναι να επενδύσεις σε ένα πολύ καλό πινέλο, καθώς αυτά που περιέχουν οι συσκευασίες συχνά δεν είναι τα ιδανικά.
Πώς θα το απλώσεις
● Πέρασε το πινέλο πάνω από το προϊόν και φύσηξε για να φύγει η επιπλέον ποσότητα.
● Άπλωσε το ρουζ πάνω από τα μάγουλα, με κινήσεις ανοδικές προς τα αυτιά. Όσο προχωράς προς τους κροτάφους, το ρουζ θα πρέπει να σβήνει και να αναμειγνύεται με την επιδερμίδα.
● Αν θεωρείς το αποτέλεσμα υπερβολικό, πέρασε μια διαφανή πούδρα από πάνω.
Δείξε προσοχή Δεν πρέπει να απλώνεις το ρουζ πολύ κοντά στα μάτια, αλλά να αφήνεις τουλάχιστον δύο δάχτυλα απόσταση. Επίσης, για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα, η απόχρωση του κραγιόν σου θα πρέπει να ανήκει στην ίδια χρωματική παλέτα με αυτήν του ρουζ - για παράδειγμα, μη συνδυάζεις κόκκινο κραγιόν με καφέ ρουζ.
Χρωματολόγιο Η απόχρωση του ρουζ θα πρέπει να φαίνεται φυσική πάνω σου και άρα όσο πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα έχεις, τόσο πιο ανοιχτή απόχρωση θα πρέπει να έχει. Αναζήτησε παστέλ χρώματα, όπως ροζ ή σομόν, εάν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και βαθιές αποχρώσεις, όπως απαλό δαμασκηνί ή καφε-κόκκινο, εάν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...